Rólunk

Tájékoztatjuk, segítjük és támogatjuk háza kialakítását!

Az Open-doors Kft. működése óta rengeteg elégedett ügyfelet tudhat maga mögött.

Ezeket mindenek előtt kollégáinknak köszönhetjük! 

Kínálatunkat a nyílászárók gyártásában elismert magyar és lengyel gyártók termékeiből állítottuk össze. E nyílászárók nemcsak esztétikusak de maximális energiatakarékosságot és biztonságot nyújtanak, védelmet értékeinek, fogyókúrát a rezsiköltségeknek… Megismerheted,hogyan járhat együtt a fűtési számlák hatékony csökkentése az elegáns stílussal…

Megtekintheted az idei műanyag ablak és fa ablak divat legújabb modelljeit és részleteiket. A belül lekerekített szárnyprofilt, az egyenes vonalvezetésű elegáns formákat. Megtekintheted beltéri ajtó újdonságainkat, a rejtett pánttal működő furnéros beltéri ajtó modellünket, az egyedi megjelenésű gyűrt cortex fóliázott beltéri ajtó újdonságait. A fehér színt kedvelők figyelmébe pedig a szuper matt fólia megtekintését ajánljuk.

Így dolgozunk mi.

Hozzánk látogatva meghívunk egy kávéra, mellette az összes kérdésedre részletes szakmai válaszokat kaphatsz kollégáinktól, akiknek a tájékoztatásod a legfontosabb. Olyan szakmai tanácsokat kaphatsz melyekért már önmagában is érdemes felkeresned bemutatótermünket.

A megfontolt, jó döntés érdekében érdemes lehet egyedi időpontot kérned személyes elképzeléseid megbeszéléséhez.

15+

Év tapasztalat

Elérhetőségeink

Címünk:

Nyíregyháza, Debreceni út 107, 4400

Email:

muliksandorne.opendoors@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 09:00 - 16:00
Szombat: 09:00 - 13:00