Télikert

Télikert Nyíregyháza, Debrecen. Télikert gyártás. Télikert építés.

Télikert gyártás nyíregyháza. Télikert építés a gyártótól. Télikert debrecen-ben és környékén. Télikert nyíregyháza. Építessen most akciósan.

Télikert a gyártótól

Miért zárnád ki lakásodból a kertet? Vidd ki inkább a kertbe a nappalit! A téli kert több feladatot lát el, funkcionálhat beüvegezett nappaliként, kertként vagy használhatjuk napfényes ebédlőként a “szabad ég” alatt. Helyesen megtervezve és megépítve egy olyan helyiség szerepét töltheti be, amely begyűjti a meleget az egész ház számára, és hozzájárul az energiafelhasználás csökkenéséhez.

A téli kert szerelése

A téli kert a házat különleges pihenőhellyé varázsolja, a megnövekedett fény pedig kedvezően befolyásolja hangulatunkat. A télikert lehet beüvegezett nappali, házi kert vagy akár egy napos ebédlő a „szabad ég” alatt. A téli kert tervezése közben felmerülő legfontosabb tényezők egyike a falak és a tető szerkezetének megfelelő előkészítése. Az Open-Doors Nyíregyháza legszebb bemutatótermében, az OKNOPLAST a TS Aluminium cég legmagasabb minőségű alumínium-tetőrendszereit kínálja, amelyek a legmagasabb szélellenállóképességgel rendelkeznek, valamint télen a tetőn fekvő hó súlyát is elbírják.

Az oldalsó elemek, amelyek az oszlopok közé kerülnek beépítésre, bármely rendszerből választhatóak. A téli kert-ek Készülhetnek műanyagból, vagy alumíniumból is. Akár HST emelő-toló, PSK bukó-toló vagy harmónikaajtó is beépítésre kerülhet függőleges falként.

Téli kert megbízható referenciákkal

A téli kert szerelése alapvetően egyszerű, de mégsem ajánlott házilag kivitelezni. Az alkatrészeinek illesztése és megfelelő terhelhetősége olyan igényeket támaszt, melyeket jó minőségben elvégzett szakmunka tud garantálni. Ki szeretne olyan télikertet, ahol a szél fütyül be a réseken? A téli kert nem csak nyáron kellemes hely, ahol testközelben érezhetjük a természetet, hanem télen is komfortos életteret kell hogy nyújtson. Nyíregyháza legnagyobb bemutatótermében kollégáink szívesen elmondják, mire kell figyelemmel lenni, ha olyan télikertet szeretnél, melyben hosszú ideig leled örömöd. Megismertetnek a felhasznált anyagok előnyeivel, olyan részletekkel, melyek a téli kert építésének alkalmával fontosak. Ezeket jó tudni, mielőtt belevágnál a kivitelezésbe.

Érdemes a téli kert felépítését megfelelő szaktudású csapatra bízni. Az Open-doors munkatársai már számos téli kert építése alkalmával szerezték meg a megrendelők elégedettségét. A téli kert építése, szerelése csak akkor garantálható megfelelő minőségben, ha remek tapasztalatokkal bíró szerelőcsapatra bízza. Neked van már ilyen?

Téli kert kivitelezés, gyártás és szerelés: rövid határidővel tudunk gyártani, szállítani.

  • A profilok raktári készleten vannak, ezért tudjuk a téli kert kivitelezését, gyártását elkezdeni.
  • Téli kert szerelő csapataink megfelelő szállítóeszközökkel a helyszínre szállítják a télikertet, és több éves gyakorlattal, azonnal szerelni kezdik. 2-5 nap alatt elkészül átadásra a téli kert, megfelelően, jó minőségben az Ön által megrendelt nyitásmódokkal ellátva.

Referenciáink

Kérjen árajánlatot most!

Kattintson ide az árajánlat kéréséhez!